Den Frie Kunstskole

Klippekort til male og tegne-dage

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
photo-1613463251864-2a2bc3952817

Klippekort til male og tegne-dage

Klippekortet til Akrylmaling skal bruges inden 12 måneder fra den dato, det bliver taget i brug. Det kan også bruges til nogle andre af mine kurser. 

6 mødegange til akrylmaling 1795kr. Mødegangene man kan vælge i mellem kommer løbende på mail, som det altid har gjort.

Klippekortet kan bruges på de maledage man vil. Du skal blot skrive til mig, hvilke dage du kommer udfra kursus-datoerne. Det fysiske klippekort udlevere jeg første mødegang.

eller..

Konverteres til 3 x personlig rådgivning, hvis du har spørgsmål om malerier, specifikke teknikker, udvikling af en serie værker til et specifikt formål, prissætning, censurerede udstillinger, optagelse på videregående uddannelser og alt hvad der har med den mere eller mindre professionelle maleverden at gøre.

Eller nogle andre kommende kurser.

MaleTirsdagene handler om at udforsk akrylmalingens mange muligheder. Vi arbejder med forskellige motivgenrer, arbejdsmetoder, malerværktøj, forskellige grunderinger, lys, skygge og valør, brug af dækkende akryl, transparente teknikker, laveringer, tørpensel, farveblandinger, lasering og “Alle Prima”. Malingen er inkluderet i prisen og der vil være pensler samt andre materialer til rådighed. Man skal kun medbringe sine egne malelærreder. Vi starter de fleste mødegange med en maleøvelse sammen eller tager et emne eller jeres malerier op til samtale, således kan jeg rådgive direkte ud fra de udfordringer der eventuelt er i maleriet. Helt konkret. Tag gerne egne projekter med at male på, eller overvej hvad du gerne vil male inden vi starter. Tag foto-referencer med den første dag, så kan jeg hjælpe dig på rette vej.

Jeg glæder mig til at male med dig!

DKK 1,795
Total due DKK 1,795
including 25% moms DKK 359.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.