Den Frie Kunstskole

Kreativitetsudviklende inspirations Workshop 2023

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:

Order summary

photo-1613463251864-2a2bc3952817

Kreativitetsudviklende inspirations Workshop 2023

Frigør din skabertrang:

I løbet af 3 dage udforsker vi materialer og teknikker i et overdådigt udvalg. Kæmpe Akvarel papir og masser af u-styrligt vådt i vådt teknik, blæk, akryl på lærred og papir, grafit på lækkert tegnepapir. Massevis af øvelser der udfordre og inspirere. Tid til at gennemarbejde selvstændigt dine egne værker. 

"Spild ikke tid på at vente på inspiration. Begynd, og inspiration vil finde dig." H. Jackson Brown Jr. - Forfatter

Slip dine gamle male- og tegneoverbevisninger. På dette kursus spørger vi os selv “hvordan får jeg det bedst mulige ud af det ? Vi udforsker alle de teknikker, man muligvis ikke selv ville have ’turde’ at kaste sig ud i og boltre os i farver med eneste mål at skabe så meget som muligt. Vi tager imod alle de motiver der kommer frem, fordi de er en vigtig pejling på, hvad der er dine maleriske "guldæg". Her kan du blive vildere eller mere styret i din stil ved at udfolde kreativiteten i en ægte kunstneriske proces, der ikke har andre mål end det, at finde ind til sin egen udtryksform, uden at dømme den på forhånd.

Kom, lad os være modige, sammen.

Det er en måde at finde frem til din måde at male på. På kurset går vi i dybden med forskellige visualiseringsøvelser og arbejder intuitivt med at opfinde motiver til vores værker og til at lege med forskellige udførelsesmuligheder. Med disse øvelser stiller vi til sidst skarpt ind på, hvad der er din måde at male på, dine motiver og farvevalg med udgangspunkt i de personlige målsætninger du sætter i starten af kurset.

"Den kreative proces er en proces med overgivelse, ikke kontrol." Julia Cameron - forfatter, kunstner, forfatter og filmskaber

Alle Materialer er inkluderet i prisen samt te, kaffe og snacks, Du skal selv have madpakke med. 

Tid:

Kurset forløber over 3 dage i uge 24. Fra onsdag d. 14. juni til og med fredag d.16. juni  kl.10 - 16

 

Sted:

Mit Atelier på 4. sal. Søgårdsvej 2, 2820 Gentofte

3 dage på fuld tid med alle materialer inkluderet. Skriv eller ring til mig hvis du har spørgsmål på mail:  helle@helle.it eller tlf. 29214699

DKK 2,064
Total due DKK 2,064

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.