Den Frie Kunstskole

Firenze fra d. 28. Juni til d. 3. juli 2022 Skab dine egne billeder af byen med blyant og akvarel:

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

CCF7DB97-A416-422D-80F8-06F6D982F57B

Firenze fra d. 28. Juni til d. 3. juli 2022 Skab dine egne billeder af byen med blyant og akvarel:

Firenze fra d. 28. Juni til d. 3. juli 2022

Reserver din plads på kurset med 500kr. Resten af beløbet opkræves ca. 60 dage før kursus start.

Skab dine egne billeder af Firenzes gader og bygninger.

Tag med på en anderledes opdagelsesrejse, hvor du oplever Firenzes skønhed ikke blot som beskuer, men også ved at tegne eller male den.

På dette kursus bliver du undervist i tegne- og maleteknik på byens smukke pladser, gader og parker, i de smukke kirker med videre. Her vil der være flere besøg på museer og kirker.

Vi udforsker byen sammen i 6 dage. Undervisningen foregår om formiddagen og hver dag tager vi et nyt sted hen. Du kommer bl.a. til at kunne fordybe dig i Michelangelos skulpturer, små perler af kirkekunst, museer, fantastisk arkitektur og vidunderlige horisonter, med din pen og papir. Herudover vil der være 2 dage med byvandringer, den ene med den traditionelle gastronomi som tema med smagsprøver og fortællinger om madkulturen i Firenze. Jeg har allieret mig med en passioneret madentusiast Karin Pantzer der på modersmålet engelsk vejleder til de bedste kulinariske oplevelser i Firenze. Karin Pantzer er sociolog med speciale i madens kultur og historie  Find taste my town på instagram her for at få et lille indblik i turens indhold. Jeg tager med (og oversætter til dansk, hvis der er brug for dette). Den anden byvandring besøger vi byens stemningsfyldte, materiale butikker, her kan man finde lækre ting at optimere sit grej med og som deltager på mine kurser få 10%rabat. 

Jeg har boet i Firenze i 17 år og jeg glæder mig til at vise dig smutvejene, de dejlige spisesteder, de små finurligheder og den skønhed som byen byder på.

Kurset koster i alt 5700 kr. og er inklusiv undervisning og museumsbesøg. 

DKK 500
Total due DKK 500
including 25% moms DKK 100.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.