Den Frie Kunstskole

Gouache-maleoplevelse i Bernstorffsparken!

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
2

Gouache-maleoplevelse i Bernstorffsparken!

Vi skal male i Bernstorfsparken omkring Rosenhaven - fra kl. 10 til kl. 13.- 3 timer 4 formiddage fra d. 19-22 juni  2023

Det er en fantastisk mulighed for at udforske gouache maling i sommerlandskabet! Gouache er en alsidig maling, der er velegnet til både skitser og mere detaljerede malerier. Det er kendt for sin opacitet og muligheden for at skabe levende farver. Jeg vejleder individuelt og alle er velkomne såvel begyndere som øvede.

I Bernstorffsparken omkring Rosenhaven, er der mange smukke scener at vælge imellem. Du kan prøve at male de farverige blomsterbede, de skyggefulde træer eller de maleriske stier. Du kan også tage inspiration fra de omkringliggende landskaber, søen med den lille Ø eller eventuelt drivhusene eller Dronning Louises te-hus for at tilføje arkitektoniske elementer.

Husk, at det vigtigste er at have det sjovt og udforske gouache malingens egenskaber. Lad dig inspirere af omgivelserne og lad din kreativitet blomstre! Jeg håber du har lyst til at være med på disse maledage og glæder mig til fornøjelige dage med denne gouache-malerioplevelse i Bernstorffsparken!

Bedste hilsner Helle Witte

DKK 1,250
Total due DKK 1,250
including 25% moms DKK 250.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.